Despre

Despre lider vertical:

   Lider Vertical a luat ființă din dorința acoperirii unei nevoi. Nu doar companiile și instituțiile publice au nevoie de lideri integri, ci mai ales societatea.
   Eu văd liderul ca fiind mai mult decât un manager. El nu doar stabilește sarcini, ci își asistă ucenicii în timp ce aceștia și le îndeplinesc. El este preocupat nu doar de atingerea obiectivelor trasate, ci mai ales de felul în care se simt oamenii în timp ce ei luptă pentru obținerea rezultatelor.

Mobirise
Training

   Chiar dacă nu-ți pot garanta că o să-ți placă la cursuri, cel puțin te pot asigura că voi face tot posibilul să nu te plictisești. Programul funcționează după sloganul: teorie suficientă pentru o practică eficientă. Deci nu prea multă. Informații poți obține de peste tot, dar noi vrem să-ți oferim experiența obținută prin aplicarea lor. De aceea cursurile Lider Vertical au ca și conținut aproximativ 30% parte teoretică, iar 70% parte practică.

Coaching individual

   Ofer coaching adaptat la nevoile individuale ale participantului. Nu am formule magice (asta și pentru că ele nu există). În schimb am întrebări corecte (cele mai multe dintre ele). Mă definește experiența întrebărilor. Sunt bun la asta. Chiar dacă nu-ți voi da toate răspunsurile, totuși pe lângă multele răspunsuri pe care le vei primi în ședințele de coaching, vei rămâne și cu abilitatea de-a pune întrebări foarte bune. Îți vine să crezi?

Consiliere

Știu că deciziile fac parte din viață. Am luat și eu câteva de-a lungul timpului. Dacă te găsești la răscruci de drumuri, posibil să te pot ajuta. Chiar dacă tot ce voi face va fi să te ascult. De multe ori ventilarea emoțiilor este ca o cortină care cade când acestea sunt exprimate, lăsând să se întrevadă soluțiile care la început erau invizibile.

Hai să ne cunoaștem! Sigur avem fiecare ceva de oferit. În concluzie, sigur amândoi vom fi câștigați.

© Copyright 2022 Ionică Grigorescu. All Rights Reserved.

Designed with Mobirise - Learn more